Update: op vrijdag 15 maart mag Alinda gelukkig weer naar huis, om daar verder aan te sterken.

Alinda is afgelopen nacht opgenomen in het ziekenhuis. Ze was al een tijd aan het kwakkelen met haar gezondheid, vooral haar luchtwegen waren niet goed in orde. In combinatie met haar astma en gevoeligheid voor bronchitis en longontstekingen, waren we wel bezorgd. Ondanks antibiotica ging het niet de goede kant op.

Lang verhaal kort: Vannacht ging het zo slecht dat ze opgenomen moest worden. Het gaat nu wel iets beter. Ze zijn nog aan het uitzoeken wat het precies is, maar in ieder geval een fikse bronchitis maakt, dat ze er nog wel een paar dagen moet blijven.

Benjamin moet binnenkort ook geholpen (buisjes en amandelen eruit) en ik (vader van Willem) ben ook niet fit. Het gekke en mooie is, dat Willem een hele goede winter beleeft. Vandaag wel een lange dag ziekenhuis (Prinses Maxima), maar verder doet hij het enorm goed. Ik ben trots op alle 3! We krijgen ook heel fijne support van familie en vrienden.

Maar je kunt je voorstellen dat dit niet leuk was allemaal. Wij jongens missen haar ook enorm. Dussssssss:

Wie vindt het leuk om Alinda een kaartje (liever geen onaangekondigd bezoek) te sturen op dinsdag 12 maart (ik weet niet hoe lang ze moet blijven). Het adres is:

Alinda

Meander Medisch Centrum

Afdeling C5, kamer 70

Kies maar een kaart waar je zelf enorm vrolijk van wordt! Dat zal ze leuk vinden…!