Nieuws2019-04-17T21:43:55+02:00

Wow, ik ben er stil van………. Waarvan?

woensdag, 17 april, 2019|

Afgelopen zondag was het benefietconcert voor de actie Samen sterk voor Willem. Opgezet door de zus van Michiel en met vrijwillige medewerking van een heleboel lieve én talentvolle muzikale mensen. Samen hebben zij een fantastisch concert neergezet, waar we ons door muzikale verbinding echt ‘samen sterk’ voelden. “We are the champions”. Momentje van kippenvel, daar werd ik stil van…..

Opnieuw is er een geldbedrag opgehaald om de actie aan te vullen. En het lijkt alsof het uitkomt wat men wel eens zegt; als je iets echt wilt, spant het hele universum samen om het waar te maken…..

Want niet alleen levert de actie het gewenste geld op, maar ook op andere gebieden begint het te stromen. In onderhandeling met de bank is -dankzij Stichting Zorgeloos Kind- inmiddels rond dat met de opbrengsten van de actie “Samen sterk voor Willem” de restschuld geheel kan worden afgekocht. Plotseling is het gezin nu dus (bijna) ‘schuldenvrij’! Dankzij al jullie donaties…..

Voor perspectief op een ander huis, is het echter ook nodig om weer vast inkomen te krijgen. Het is Alinda en Michiel sinds kort beiden gelukt om een parttime baan te vinden. En dat terwijl de zorg voor Willem (en uiteraard ook voor Benjamin) nog steeds volop hun tijd, aandacht en energie vraagt…..

Het licht waar ze al zo lang naar op zoek zijn, lijkt nu toch echt te gaan schijnen. Een ander huis ligt daadwerkelijk binnen de mogelijkheden…….  Als Kerst dit jaar nu eens gevuld zou kunnen zijn met gezondheid, rust, de zekerheid en veiligheid van een fijn huis en vrij van geldzorgen…..

Samen sterk werkt dus echt. Daar word ik nou stil van…….

Iris

Update

zaterdag, 13 april, 2019|

Wat gebeurt er toch veel in een week! Vaak voelt een dag als een week en een week als een maand. We hadden alle vier wat ziekenhuisbezoeken. Gepland en ongepland. Er is ook altijd wat te regelen in afspraken met artsen, school, fysio, ergo, diëtiste, enz. En ondertussen gaat het ‘gewone’ leven door, al weet ik niet goed meer wat ‘gewoon’ is. Nog steeds zitten we behoorlijk op de overleefstand. Al zijn we super dankbaar en blij hoe het nu met Willem gaat. Hij is de winter goed doorgekomen. Wel ziek geweest, maar geen opname nodig. Hij krijgt wat meer energie en kan wat vaker en langer naar school. Afgelopen week was hij voor het eerst een hele schooldag aanwezig. Sinds oktober 2017. Echt een positief markeerpunt en dus een ‘goede-dag-kraal’ aan zijn kanjerketting. In mei staan de volgende puncties gepland en horen we weer of hij nog steeds schoon is van leukemie; spannend.

Afgelopen dagen was het kermis en daar moesten we natuurlijk heen. Benjamin genoot van het hoge springen op de speciale trampolines. Willem probeerde een knuffel te winnen en dat lukte ook nog. Iedereen blij.

Nog 1 nachtje slapen, en dan is het benefietconcert. De jongens hebben er reuzeveel zin in! Ze gaan kaarten verkopen, die ze zelf gemaakt hebben. Ze zien er naar uit om veel bekenden te ontmoeten. En wij ook! Hoe bijzonder deze middag. Zoveel mensen die er aan mee werken om het een succes te laten worden. Voor ons gezin. Diep dankbaar. Onbeschrijflijk.

Verrassing!

zaterdag, 13 april, 2019|

Vorige week mochten we op uitnodiging van Danitsja Eissens van de Stichting Football Makes It Happen (https://www.footballmakesithappen.nl/) een avondje uit eten met z’n tweetjes. Opa en oma kwamen oppassen, dus voor de jongens ook feest. Wij zijn enorm verwend door een heerlijke proeverij bij https://www.restaurantenya.nl/ in Maarssen. Wat een fantastische gastvrouw en gastheer! Zo warm en hartelijk. En de gerechten waren zo smaakvol en prachtig gepresenteerd. We hebben echt genoten met z’n tweeën. Ontzettend bedankt lieve mensen!!

Genieten aan zee!

zaterdag, 13 april, 2019|


Vorig weekend was het super heerlijk weer en hebben we zo genoten aan zee! Het was een spontaan plan om te gaan en het was een groot succes 😊. Echt een oplaad-dagje.

Videoboodschap van YouTube-idool Teun Peters voor Willem

woensdag, 10 april, 2019|

Teun Peters uit Nijmegen is uitgegroeid tot een ster op YouTube. Vrijwel ieder kind en iedere puber herkent hem op straat. ,,Maar hun ouders hebben geen idee wie ik ben.’’ Samen met onder andere Dylan Haegens heeft hij een YouTube-account met 1,5 miljoen (!) vaste volgers. Daarnaast heeft hij ook nog een eigen account met zo’n 125.000 volgers.

Zondag 14 april om 15:30 uur is er het Benefietconcert: Samen Sterk voor Willem. Hier kun je meer informatie over het concert vinden.

Het wordt een unieke middag en er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Teun kan door zijn drukke agenda niet naar het benefietconcert komen, maar heeft wel een videoboodschap gemaakt. Bekijk deze boodschap hier:

Dank je wel Teun! Je maakt onze Willem hier heel blij mee.

Voorstellen van artiesten: Michiel Boland

woensdag, 3 april, 2019|

Wat is nu een benefietconcert zonder artiesten? Via deze website stellen we de artiesten voor. Vandaag is het de beurt aan Michiel Boland.


Ik ben Michiel Boland, vader van Willem en ik doe met veel enthousiasme mee aan dit prachtige concert. Ik ben erg dankbaar voor alle artiesten en anderen die zo hard werken om dit concert een groot succes te laten worden en ik draag dan ook graag mijn steentje bij.

Bij Musical Producties Gaanderen ontdekte ik mijn passie voor zang en theater. Daarna zong ik in de muziektheatergroep van het Domein in Arnhem, als zingende barman, in een a-capellagroep en nu bij Muziektheater Totaal in Amersfoort.

Ik hoop jullie allemaal te zien op deze bijzondere dag, 14 april 2019 in schouwburg Amphion in Doetinchem. Er zijn nog een stuk of 40 kaartjes, dus wie weet ontmoet ik je daar. Het wordt meer dan de moeite waard!

Klik voor meer informatie over het concert op deze link.

Meer nieuwsberichten bekijken