Iris schreef er al eerder een stukje over. Jullie zullen vast ook benieuwd zijn naar de opbrengst van het concert: alles bij elkaar zo’n 5500 euro!!! Wauw! De entreekaarten, de kaartverkoop van de jongens, giften, … ongelooflijk, wat een bedrag!

DANK DANK DANK aan Monique die dit in zo’n korte tijd organiseerde, alle mensen die zo belangeloos meewerkten voor en achter de schermen (ook geluid, opname, mensen van Amphion, …), en ieder die ons op wat voor manier dan ook gesteund heeft.

Wij voelen weer perspectief! Ondanks het feit dat het naar omstandigheden goed gaat met Willem, blijft het voor ons hele gezin wel een zware periode. Maar door het enorme succes van het benefietconcert, alle andere donaties via samensterkvoorwillem.nl en het fantastische onderhandelen van een vriend met de bank, zijn wij vrij van de restschuld die we bij de hypotheekverstrekker hadden. Er is heel wat van onze schouders gevallen. Ongelooflijk! We hebben geen idee hoe we iedereen die hieraan heeft bijgedragen, kunnen bedanken… elke euro heeft geholpen… met een diep dankbaar hart zeggen wij DANK JE WEL.

Ondertussen gaat het met Willem naar omstandigheden dus goed. Hij heeft zijn haren terug, hij heeft meer energie in het algemeen, hij gaat de meeste uren naar school. Er komt dus ruimte voor ons om weer werk op te pakken. Dit is ons beiden gelukt en we werken beiden parttime, zodat we ook voldoende beschikbaar voor Willem blijven. Het is een kwetsbare balans, maar we gaan er voor.