Op 14 april was het zover: het benefietconcert in het Amphion Theater in Doetinchem. Wat een succes en wat een warmte! Verschillende professionele bands, zangers en zangeressen namen ons mee, ieder op zijn of haar eigen manier. Alleen al het opgaan in de optredens, was emotioneel. In de pauze verkochten de kinderen trots zelfgemaakte kaarten en daar was veel interesse in. Leuk! Het was zo overweldigend hoeveel mensen ons kwamen steunen door bij dit unieke concert aanwezig te zijn. Familie, vrienden, oude en nieuwe bekenden. We hebben uiteindelijk weinig mensen echt gesproken, maar zeker enorm gewaardeerd!!

Michiel verraste door zo mooi het lied “Voor haar” van Frans Halsema te zingen voor zijn moeder en mij. Kwetsbaar, echt een kippenvel moment. Enorm trots op hem.

Aan het einde mocht ik even een dankwoord uitspreken. Als je daar dan staat en de zaal inkijkt en al het publiek ziet zitten. Achter je de mensen die optraden. Voor je je man en je jongens, waar al die mensen dus voor bijeen zijn… dat kan ik niet in woorden uitdrukken. Samen sterk!

Jullie zullen vast ook benieuwd zijn naar de opbrengst van het concert: alles bij elkaar zo’n 5500 euro!!! Wauw! De entreekaarten, de kaartverkoop van de jongens, giften, … ongelooflijk, wat een bedrag!

DANK DANK DANK aan Monique die dit in zo’n korte tijd organiseerde, alle mensen die zo belangeloos meewerkten voor en achter de schermen (ook geluid, opname, mensen van Amphion, …), en ieder die ons op wat voor manier dan ook gesteund heeft.

Hieronder volgen alvast wat foto’s, gemaakt (behalve de laatste foto) door onze geweldige fotografe Marijn Fidder.