Wat is nu een benefietconcert zonder (fantastische!) artiesten? Via deze website zullen we de komende tijd artiesten, die belangeloos meedoen aan het benefietconcert, voorstellen. Vandaag is het de beurt aan de band 7even Bridges en Michel Rözer.

7even Bridges bestaat uit 7 Gelderse muzikanten met een verhaal. Een verhaal over traumaverwerking en het doorbreken van het zwijgen daarover. Erik Krikke, Bas en Danny Rysavy, Fondy Hartman, Gijs Pelgrom, Marcel Peters en Marijn Meijer zijn muzikanten in hart en nieren. Het resultaat: uitverkochte zalen, aandacht op radio, televisie en in kranten. En dat is precies waar het ze om te doen is: aandacht voor de boodschap die ze tijdens hun optredens uitdragen.

Hun eerste album #breakthesilence is vorig jaar november uitgekomen. Nu zijn ze alweer druk bezig met hun tweede album… Op 14 april is ook 7even Bridges aanwezig bij het concert voor Willem!

Vers van de pers! We hebben ook een hele goede presentator gevonden. En die stellen we graag aan jullie voor! Het benefietconcert wordt gepresenteerd door Michel Rözer. Michel is actief als presentator en muzikant (drummer/trombonist) in Gelderland.

Naast (theater)concerten, presenteert hij dagevenementen in de regio en hij leidt deze in goede banen. Als muzikant is hij betrokken bij diverse amateurorkesten en koren als invaller, organisator en begeleider.

Michel heeft op diverse locaties opgetreden en aan concerten/musicals meegewerkt in o.a. Amphion in Doetinchem, De Storm in Winterswijk, Musiater in Zevenaar en Steengroeve in Winterswijk. Fijn dat ook jij meedoet, Michel!

Zie voor meer informatie en kaartjes voor het concert op 14 april:

www.amphion.nl/programma/benefietconcert-samen-sterk-voor-willem/14-04-2019-15-30/