Wat is nu een benefietconcert zonder (fantastische!) artiesten? Via deze website zullen we de komende tijd artiesten, die belangeloos meedoen aan het benefietconcert, voorstellen. Vandaag is het de beurt aan Dani Raben en Kirsten Tempels

Tijdens het benefietconcert gaat ook een echte levensliedzanger optreden… Dani Raben heeft zijn hobby als motorcrosser opgegeven om zich helemaal op de muziek te richten. Zijn debuutsingle ‘Als je zegt het is voorbij’ was meteen een groot succes. Velen in de Achterhoek kennen dit nummer en zingen het vol overgave mee.

Zijn nieuwste hit is ‘Bij het kampvuur’. Dani is een populair zanger van levensliedjes en ook hij wilde graag meewerken, om dit concert tot een groot succes te maken.

Kirsten Tempels besloot twee jaar geleden zangles te nemen bij Monique Boland, omdat ze haar stem wilde ontwikkelen. Wat was het gaaf om technieken te leren en ze vervolgens toe te passen! Ze zingt nu pop, musical en zelfs opera. Kirsten heeft zich met enorm veel enthousiasme en vol overgave ingezet om van dit concert een groot succes te maken. Ze geniet enorm van zingen en ze hoopt dat u net zoveel gaat genieten als zij.

Ze zal tijdens het concert ook een mooi en bijzonder verrassingsduet gaan zingen. Met wie? Dat wordt duidelijk tijdens het concert op 14 april.

Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar, bestel ze hier!

Wees er wel snel bij. Want op=op!