Iedereen die meedoet bij het concert is bijzonder, maar degene die de foto’s maakt bij het concert, is dat zeker! Mogen wij jullie voorstellen aan Marijn Fidder!

Marijn volgt Willem en vele andere kinderen in haar prachtige project Stoute Cellen. Denk er serieus over na, om haar met een klein bedrag te ondersteunen. Dat helpt vele gezinnen in heel moeilijke situaties. Ook de expositie is een echte aanrader!

Hieronder geef ik met toestemming haar eigen Facebookbericht weer. Ook de foto is gebruikt met toestemming om het goede werk van Stoute Cellen te promoten.

Lieve mensen,

December 2017 startte het fotoproject Stoute Cellen. Het belangrijkste doel van dit project is om ouders en kinderen een dierbare herinnering te geven aan een moeilijke tijd. Dit omdat ik geloof dat foto’s kunnen bijdragen aan het verwerken van moeilijke situaties. Inmiddels heb ik al meer dan 25 gezinnen mogen voorzien van foto’s (en dit loopt dus nog).

Vanaf 23 maart (tot 22 april) wordt er een heel klein deeltje van de foto’s van de kinderen van afgelopen jaar geëxposeerd in het stadsmuseum in Harderwijk. Dit wordt geopend met veel van de kanjers die ik het afgelopen jaar met de camera mocht volgen. Ik kijk terug op een ongelofelijk bijzonder jaar, waarin ik ook ontzettend veel geleerd heb van de gesprekken met de kinderen en de ouders. Ik mocht hen een beetje liefde en vertrouwen geven. Maar ik heb ook zelf veel liefde mogen ontvangen, waar ik enorm dankbaar voor ben.

Aankomend jaren zou ik me heel graag nog willen inzetten voor deze gezinnen en nieuwe gezinnen door hen verhaal vast te leggen op beeld. Dit vergt enorm veel tijd en geld. En geloof me, dat is het meer dan waard. Toch zou ik jullie willen vragen: zouden jullie Stoute Cellen een beetje willen steunen, zodat we samen nog meer gezinnen een dierbare herinnering kunnen geven? Je donatie zal gaan naar reiskosten, foto-afdrukken en/of fotoboeken en een cadeautje voor als een kind jarig is of iets moeilijks heeft moeten doorstaan.

Je kunt hierover meer lezen en eventueel een donatie doen via (door hiernaast te klikken op) Dream or donate.

Marijn: wij vinden je een topper!