Wat is nu een benefietconcert zonder artiesten? Via deze website stellen we de artiesten voor. Vandaag is het de beurt aan Michiel Boland.


Ik ben Michiel Boland, vader van Willem en ik doe met veel enthousiasme mee aan dit prachtige concert. Ik ben erg dankbaar voor alle artiesten en anderen die zo hard werken om dit concert een groot succes te laten worden en ik draag dan ook graag mijn steentje bij.

Bij Musical Producties Gaanderen ontdekte ik mijn passie voor zang en theater. Daarna zong ik in de muziektheatergroep van het Domein in Arnhem, als zingende barman, in een a-capellagroep en nu bij Muziektheater Totaal in Amersfoort.

Ik hoop jullie allemaal te zien op deze bijzondere dag, 14 april 2019 in schouwburg Amphion in Doetinchem. Er zijn nog een stuk of 40 kaartjes, dus wie weet ontmoet ik je daar. Het wordt meer dan de moeite waard!

Klik voor meer informatie over het concert op deze link.